luni, 5 mai 2014

5 roluri pe care le interpreteaza femeile pentru a castiga “dragostea” barbatilor




Femeile iubesc teatrul, iar barbatii stiu cel mai bine lucrul acesta. :)

Femeia moderna este o actrita desavarsita care joaca teatru in viata de zi cu zi.

"Eu sunt femeie, şi-nseamnă că-s actriţă.
Joc mii de roluri şi am si mii de feţe
”.   Anna Panovici

Femeile pot  interpreta cu succes orice rol pe care si-l doresc pentru a castiga “dragostea” barbatilor.

Cele mai consacrate 5 roluri pe care le joaca femeile pentru a castiga dragostea barbatilor sunt:




1. Femeia inocenta

  In anii ‘50, 60% dintre femei isi pierdeau virginitatea cu barbatul cu care erau logodite sau cu care aveau sa se casatoreasca. Astazi, procentul acestora  este de numai 1%”.               
 “Pana la varsta de 30 de ani, cele mai multe dintre tinerele femei au avut 3 sau mai multi parteneri sexual”.     Allan Pease





Rolul femeii inocente,  este un rol deosebit de greu  pe care il joaca doar femeile inzestrate cu mult “talent”.  Femeile de genul acesta se prezinta intr-o lumina atat de favorabila barbatilor incat pana si soarele pare a fi o umbra. 

A face pe inocenta ( timida, rusinoasa, sfioasa) este o strategie eficienta folosita de femei atunci cand in preajma lor se afla un barbat cu care doresc o relatie de lunga durata.

 Rolul acesta de “femeie inocenta”  prinde deosebit de bine la barbati pentru ca ei asociaza timiditatea, sfiala cu faptul ca femeia aceea este greu de cucerit, iar acest lucru in  ochii barbatiilor este un indicator veritabil al fidelitatii.

Nici un barbat nu isi doreste o relatie de lunga durata cu o femeie care este o “prada usoara” care se lasa prinsa cu usurinta  “in lat” de la prima intalnire.

Doamnele care interpreteaza rolul femeii inocente devin amnezice peste noapte  vis a vis de toate relatiile pe care le-au avut, isi iau aerul acela de” sfinte”  incat pana si Mona Lisa din tabloul lui Leonardo Da Vinci le-ar privi cu invidie.


Onoarea unei doamne sta in tacerea mai multor domni”.  autor necunoscut


Nu mai pot să fiu Julieta“  - actrita, Alina Deatcu

 
...“Sunt roluri pe care tu simţi că le mai poţi face, dar Julieta nu mai poţi să fii”
„Nu mai pot să fiu Julieta“
 „De ce?“
 „Cum de ce?
“Pentru că am 40 de ani“.
.. “e vorba de o poveste de dragoste, dar şi de o inocenţă pe care eu nu o mai am. La 19 ani eram atât de căprioară... cu ochii mari, speriată de ceea ce avea să vină. Viata te schimbă, te maturizează fără să vrei, nu te mai lasă să-ţi păstrezi inocenţa, din păcate.

Inocenţa pe care o aveam la 19 ani, şi la 25, şi chiar la 35, în câteva frânturi, acum ar fi o inocenţă pe care ar trebui să o construiesc”.         
                                                                                          -fragmente din interviul actritei, Alina Deatcu


Sunt femei care inca prefera sa joace rolul Julietei sau al Mona Lisei, dupa caz, pentru a castiga dragostea barbatilor.

Ele ar trebui sa stie ca oricat de bine ar interpreta un asemenea rol, barbatii experimentati recunosc in cele din urma ca in spatele unei Juliete - super in love sau a unei priviri angelice de Mona Lisa se ascunde de fapt Maria Magadalena.




2.Femeia loiala 

 


Un alt rol destul de indragit de femei pentru a castiga dragostea barbatilor este loialitatea. O astfel de femeie nu va precupeti nici un efort sa-i dovedeasca barbatului pe care si-l doreste ca-i este loiala atat in litera cat si in spiritul legii.

Piesa preferata a acestei femei este:

Iubitule, tu esti soarele si luna si celelalte stele, de fapt tot universul meu.

Femeia loiala este in stare sa faca cele mai incandescente declaratii de iubire iar peste 5 saptamani se poate casatori cu un altul mai interesant.

Femeia loiala interpreteaza rolul femeii care isi urmeaza iubitul fara rezerve pe campul de lupta/razboi.


 Minciuna este cu adevărat arma şi arta femeii. O femeie loială este o femeie care minte cu sinceritate”.  George de la Fouchardière



3. Femeia naiva un rol pe care femeile din zilele noastre inca il joaca cu succes pentru a castiga “dragostea” barbatilor.
Acest gen de femei aleg in mod constient rolul naivitatii pentru a castiga simpatia si dragostea barbatilor.

Este o strategie eficienta pentru atragerea partenerilor pe termen scurt, insa nu da rezultate spectaculoase pe termen lung.

Unele femei nu cunosc lucrul acesta de aceea cad in propria plasa incercand sa castige dragostea si protectia barbatilor.

Barbatii sunt atrasi de astfel de femei care par naive, nestiutoare, insa marea majoritate nu doresc o relatie de lunga durata cu o astfel de femeie, din motive lesne de inteles.




4. Femeia familista - este unul din primele roluri pe care le-au interpretat femeile de la intemeierea lumii.

Inca si astazi femeile reusesc sa puna in scena cu succes asemenea rol dupa aceleasi scenarii prafuite primite de la bunica sau mama lor.
O asemenea femeie va afisa imaginea unei gospodine desavarsite pentru a castiga iubirea barbatilor imaturi.

Cu un asemenea comportament teatral, asortat cu un décor potrivit, costume, machiaje si atitudine supusa, femeile familiste sunt aplaudate la scena deschisa.

Barbatii adora genul acesta de femei si multi dintre ei privesc cu admiratie la un asemenea rol.

Femeia familista nu va rata nici o duminica in care sa nu faca prajituri si sa le posteze pe retele de socializare, asigurandu-se ca barbatul de care este interesata va auzi de isprava ei minunata.

Barbatii trecuti de amiaza vietii apreciaza o asemenea femeie, iar femeia familista va face tot ce-i sta in putere pentru a-l convinge ca i se potriveste de minune rolul si ca il joaca din suflet.





5. Femeia trista
  
 

Eu sunt femeie”
 “Şi câteodată mă prefac că-s tristă”.  Anna Panovici

Un alt rol pe care femeile il joaca pe scena vietii pentru a castiga dragostea barbatilor este tristetea. Femeia trista, interpreteaza rolul unei femei care a trecut prin mari suferinte si drame si a reusit sa scape cu viata.

Un divort si 1-2 copii e destul,  pentru ca orice femeie sa-si ia aerul acesta.

Femeia trista foloseste aceasta masca a suferintei pentru a atrage barbati in viata ei. Ea obisnuieste sa poarte aceasta masca pe scena, atunci cand se afla in fata spectatorilor insa cand este departe de ochii multimii, “ in culise”, danseaza si se bucura de viata din toata inima.

Femeia trista joaca rolul unei femei indurerate care nu mai doreste nimic de la viata, care s-a lecuit de iubire pentru totdeauna, care nu mai crede in dragostea barbatilor.

O femeie care joaca acest rol, castiga usor inima naivilor.

“Sunt mulţi bărbaţi care-şi simt inima adânc mişcată numai când văd o femeie apăsată de suferinţă: durerea li se pare o făgăduială de statornicie şi de iubire”.     Balzac

“Ce să-i spui, într-adevăr, unei femei care nu crede în iubire? "Lasă-mă să-ţi dovedesc cât de mult te iubesc eu?" Totdeauna "eu".     Balzac.

=====

"Eu sunt femeie, şi-nseamnă că-s actriţă.
Joc mii de roluri şi am si mii de feţe”.      Anna Panovici

Care este rolul pe care tu il interpretezi?

Care este masca pe care tu o porti?

Daca ai purtat pana acum o masca poate a venit timpul sa o dai jos. 

Daca ai interpretat pana acum un rol poate a venit timpul sa spui STOP.
ALEGE SA FII TU,  doar femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu