vineri, 17 octombrie 2014

Dragoste pe paine mucegaita




Pentru unii,  adevarata DRAGOSTE  are gust de mucegai si cu cat exista mai mult mucegai li se pare ca este asemenea unor branzeturi frantuzesti deosebit de scumpe. 

Sa crezi ca adevarata dragoste are urme sau aroma de mucegai este unul din cele mai triste lucruri care ti se pot intampla in viata.

Sa-ti irosesti cei mai frumosi ani ai vietii tale, sa-ti cheltuiesti energia si viata pe o bucata de paine mucegaita... nu e un lucru cat se poate de trist?

Poate ai obosit sa astepti acea paine prospata care vine din mana lui Dumnezeu, poate te-ai saturat sa tot astepti zi dupa zi, an dupa an barbatul sau femeia care e painea lui Dumnezeu si acum te infrupti cu pofta din bucata de paine mucegaita de langa tine. 

Poate ai ajuns sa-ti placa painea mucegaita, poate ai ajuns sa ti se faca foame de paine mucegaita, insa nu uita ca pentru tine Dumnezeu a pregatit ceva mai bun, paine proaspata.

Sunt femei care au obosit sa-l tot astepte pe Fat-Frumos si pentru ca ani trec in devavoarea lor ajung sa se casatoreasca cu zmeul din poveste.

Sunt barbatii care s-au saturat sa o tot astepte pe Ileana Cosanzeana, incat ajung sa traiasca o “mare poveste de dragoste” cu vrajitoarea hatra. 

In cele din urma si unii si altii ajung sa-si varse matele de la atata “iubire” la public pe retele de socializare sau si mai rau prin salile tribunalului.

Adevarata dragoste nu are urme de mucegai, adevarata dragoste nu are gust de mucegai.